Skip to main content
Iskanje

Stopite v stik z nami

Če želite prijaviti neželen učinek enega od naših zdravil (Olynth®, Nicorette®, VisiClear®, Regaine®), nas pokličite na 01 401 18 00.

Če želite prijaviti neželen učinek enega od naših izdelkov (Johnson’s® Baby, Le Petit Marseillais®, Neutrogena®, Listerine®, Carefree®, O.B.®), nas pokličite na 01 568 00 00, da vam zagotovimo bolj osebno podporo.

Če se obrnete na nas, bomo vaše podatke uporabili v skladu z našo politiko zasebnosti politiko zasebnosti, da bomo izpolnili naše pravne obveznosti v zvezi s farmakovigilanco ali kakovostjo izdelkov.

Če potrebujete nujno zdravniško pomoč ali poseben zdravniški nasvet, se obrnite na svojega zdravnika ali najbližjo bolnišnico.

Upoštevajte, da bo z uporabo spodnjih kontaktnih podatkov vaše osebne podatke in sporočila obdeloval lokalni distributer Johnson in Johnson v vaši državi. V takem primeru družba Johnson & Johnson ne bo imela dostopa do vaših osebnih podatkov. Zato družba Johnson & Johnson ni odgovorna za varnost, prakse zasebnosti in obdelavo vaših osebnih podatkov, ki jo izvajajo distributerji. Vsa vprašanja ali pomisleke v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov je treba poslati distributerju.

Z našim uvoznikom in distributerjem Johnson’s® Baby, Le Petit Marseillais®, Neutrogena®, Listerine®, Carefree®, O.B.® v Sloveniji se lahko obrnete na naslednji naslov:

Z našim uvoznikom in distributerjem v Sloveniji se lahko obrnete na naslednji naslov:

Podjetje Lomas d.o.o.
Kardeljeva ploščad 11a
1000 Ljubljana
Slovenija
[email protected]
Tel: 1 568 00 00

Za dodatne informacije o Olynth®, Nicorette®, VisiClear®, Regaine® se obrnite na lokalnega predstavnika imetnika dovoljenja za promet:

Podjetje Johnson & Johnson d.o.o.
Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
Tel: 01 401 18 00